onsdag 27 februari 2013

Upprepade kränkningar av svenskt luftrum. Vem ger tillåtelse?

Då var det åter dags att i vanlig ordning dra upp persiennen och se de grova miljöbrotten som pågår per systematik över alla Natoländer inkl den lilla självgoda bananrepubliken Sverige.

Någon/några samvetslösa stackare i vår statsledning ger sitt samvetslösa medgivande att andra länders militära tankerflyg hur som helst får kränka svenskt luftrum och fritt dumpa 10 000tals ton giftiga aerosoler i atmosfären och över det egna folket. Tala i stället om vad som egentligen sker och vad som händer med vår sol bla....
Solens "killshot" vid 07.00

Vi kan ju inte inbilla oss att folkvalda och våra kloka tjänare i Stockholm skulle vara så korkade så att de blivit lurade av den militära bjässen i väst att detta är en välgärning för planetens bevarande och att även de skulle svalt lögnen om en "global uppvärmning" utan att tänka själva längre än näsan räcker.

Detta går inte att dölja längre, bubblan växer för varje dag. Lögnen om "kondensstrimmor" är sedan länge nedkörd i halsen på de "själslösa" försvarare som makten utsett att lura och bedra det sovande folket med.

Ta ögonen från mobilen en stund mitt på dagen och titta upp Svensson, så ser du också vad som pågår.

Skåne 27 februari 2013 klockan 09.00
Satbild från kl 10.00 den 27 februari 2013. Chemtrails och utbredda aerosoler ligger som en grå smog i atmosfären.

Samtidigt kör man HAARP-aktivitet (elektromagnetisk energi ) från anläggningarna i Norrland och Norge för att manipulera luftströmmarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar