lördag 11 augusti 2012

16 november 2011 en ren biovapenattack via chemtrails över Skåne ?


Södra Sverige 16 november 2011.

Efter denna gigantiska sprutning av chemtrails över södra Sverige, så insjuknade väldigt många i respiratoriska luftvägsbesvär, svår hosta, feber, hudbesvär, influensasymptom", symptom liknande scalakansfeber, dubbelsidig öroninflammation (främst barn), lunginflammation och i många fall konstaterades mykoplasma.

Vårdcentraler och akutmottagningar över Skåne var överfulla med patienter, och vid kontakt med läkare berättas om ökningar på mer än 30% mot normala "influensa" säsonger, att man liknade detta vid en epidemi och att förd statistik över detta inte intresserade svenska myndigheter.

Dödsfall bland äldre och personer med nedsatt immunförsvar uppvisade en ökning, sjuksköterskor på mottagningar berättade pressade situationer och "folk fyller snabbt väntrummen och det hostas enormt mycket bland patienterna".

Apoteken fick snabbt slut i lager av luftrörsvidgande mediciner och antibiotika, leverantörernas lager sinade med ibland fördröjning på upp till 1-3 dagar av mediciner mot normalt.

I många skolor gapade stolarna tomma i skolsalarna och ibland inställdes undervisning i klasser pga det låga elevantalet.

Helt klart kan man direkt misstänka en ren "bioattack" mot befolkningen och utsläpp av smittsamma och skadliga ämnen, vilket vi nu starkt misstänker ske med jämna mellanrum året om, men troligen oftast med fler smittsamma komponenter under perioder då "normala" utbrott sker för att dölja denna aktiviteten och slippa misstänksamhet från massan.

En samlad uppslutning från allmänheten för att få svar om sprutningarna i skyn är nu hög tid att genomföra och avkräva svar från styrande politiker och ansvariga.


1 kommentar:

  1. Jag bor i Växjö och har uppmärksammat utökningen av besprutningen sk Chemtrails.
    Jag har åtskilliga gånger kontaktat landsortspressen, skickat bilder, länkar mm...men dom säger att allt är i sin ordning och att det bara är "vanliga" avlonga moln...även andra medier som jag har kontaktat avfärdar det hela...Antingen är dom köpta eller hotade till "munkavle" eller är den svenka intelligensen på väg att helt urholkas....
    Jag förstår inte heller hur "vanliga människor" inte reflekterar på skyarna och den våldsamma besprutningen...medvetenheten är lika med noll hos de flesta människorna...berättar man för dom dom tror dom inte på det fastän bevisen finns tillgängliga i himlen hela tiden....detta är mycket oroväckande....

    SvaraRadera