tisdag 11 september 2012

11 september 2012. 2 solar syns i horisonten vid soluppgången

Nordvästra Skåne den 11 september 2012 klockan 07.16 fastnade 2 solar vid en serie bilder tagna mot solen.


Direktlänk till Youtube för större bild:  http://youtu.be/HV4BBPmBwAM

Chemtrailsplanen startade tidigt sitt värv med att försöka "slå igen" himlen framför solen dels för att dölja den lilla solens existens för allmänhetens, samt att begränsa strålningen av bla neutriner från solutbrotten nu när solaktiviteten har ökat markant under 2012.

Amerikanska forskare har påpekat att just det nu höga flödet av neutriner påverkar hjärnans aktivitet hos mänskligheten och att man befarar "våldsamheter" och "uppror" likt det som setts i mellanöstern att sprida sig till fler platser på jorden.

(klicka på bilderna för att förstora dom)2 kommentarer:

 1. Jag vill gärna att du ansluter till www.facebook.com/Konspirationsentusiast där vi som ser sanningen delar med oss av våra insikter.

  Din senaste publikation har redan delats där och vi behöver fler med din kunskap för att utbilda svenska folket!

  SvaraRadera
 2. "Amerikanska forskare har påpekat att just det nu höga flödet av neutriner påverkar hjärnans aktivitet hos mänskligheten och att man befarar "våldsamheter" och "uppror" likt det som setts i mellanöstern att sprida sig till fler platser på jorden."

  Nja... - det tror jag i så fall beror mera på ett korrupt ekonomiskt system - som missgynnar oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i jordens alla länder.

  Men numera så finns lösningen på det = ”Den Vita Skolans nationalekonomi”.

  I o f s så kan jag ha fel i det - men det "vet" jag att jag ej har.

  SvaraRadera