onsdag 13 februari 2013

Nymånen ligger ned - Karlavagnen står upp - Vad är det som händer ?


Vi är ett hjärngäng som träffades i kväll för lite överläggningar om vad som händer.
Allt verkar vara rubbat på himlen det var vi helt enade om med våra skiljda iakttagelser vi gör.

Att vi ändrat läge och att vår jord vridit sig eller tippat på axeln är vi enat övertygade om.

1. Stjärnhimlen är nu rejält avvikande mot vad den någonsin varit förr.

2.Det har hänt något med månen...banan är fel, lutningen på halvmånen är fel, den har gått från att alltid varit stående till att nu nästan ligga ned och passerar snabbt över himlen.

3. Karlavagnen verkar mycket närmre nu än förr och nu står rakt upp på sitt "skaft".

4. De tre vise männen är nu i en allt mer liggande position, "horisontellt".

5. Solen går nu upp i sydost och ned i sydväst.

6 I somras gick den upp i nordost och ned i nordväst.

7. Hur kan det vara så in i vassen tyst om detta? Vi är 5 som varit väldigt intresserade av stjärnhimlen under minst 35-40 år och vi känner inte igen oss längre.


8. Har detta med HAARP och de lyft som utföres av atmosfären med jämna mellanrum att göra?

9. Har det med den omtalade himlakroppen "planet x" att göra?

10. Är det ett polskifte på gång?

11. Är chemtrailsprogrammet till för att dölja himlen från något vi inte ska få se?

Det är många frågor att få svar på. Börja studera himlen du också och dokumentera det du ser. 
Använd gamla böcker, foto, mm och jämför så ser du avvikelserna.

Polskiftes fenomenet förklarat av ryska forskare. 

Nedan info hämtat från: http://crisisboom.com/2011/01/23/pole-shift-2011/

Sidoinnehållet återges nedan, direktöversatt till svenska via google:(stavfel kan förekomma)

"
Solen.
Låt oss börja med solen. Solen är centrum för vårt solsystem, och allt liv som finns på denna jord kom från solen.  Om det inte fanns någon Sun, skulle vi inte leva. Detta är helt enkelt vetenskapligt faktum. Och så alla förändringar som sker i eller på vår sol kommer detta så småningom att påverka varje person som nu är vid liv.

Solens aktivitet under den senaste solfläckscykel var större än något som någonsin skådats tidigare. Men varje astronom som jag pratade med om det här utom en insisterade på att allt var "normalt". Att en person som arbetade på NASA, hävdade att vad som pågick hos solen var helt otroligt. Hon sade också att hon inte var "tillåtet" att prata om det. Men hon talade ändå, eftersom hon kände att världen behövde veta, men samtidigt frågade hon att jag inte offentligt diskutera vad hon hade sagt.

Vad är normalt? För forskare, är idén om "normala" bygger på att en långtidsstudie, sedan medelvärdet av resultaten.  Men i fallet med solen, har vi studerat den för bara ca en 100 år - och det var inte förrän den sista halvan av 20-talet att studien gjordes med instrument som kan anses särskilt exakt. Och så, eftersom solen är minst 4,5 miljarder år gammal, vår 100 - är eller 50-årig studie av det likvärdigt med att skriva om de sista en eller två sekunder i livet för en man eller kvinna som levde i 100 år.  

Anser ni att biografi är pålitligt? Vi vet faktiskt ingenting om solen som gör det möjligt för oss att säga vad som är "normalt".
Vi vet dock att solens magnetfält har förändrats under de senaste 100 åren. Det finns en studie av Dr Mike Lockwood från Rutherford Appleton National Laboratories i Kalifornien.  Dr Lockwood har undersökt solen och rapporterar att sedan 1901 den totala magnetfältet av solen har blivit starkare med 230 procent. Ingen vet vad som verkligen betyder, det är bara en iakttagelse.

Och vi vet att en del av solfläcksaktivitet i sista cykeln var större än något som någonsin registrerats tidigare i historien. But we don't know what that means, either. Men vi vet inte vad det betyder heller.

Solsystemet.
Sedan kommer informationen från Ryssland förra månaden, från den ryska National Academy of Science i Sibirien, där forskare har kommit fram till att vi har flyttat in i ett område av rymden som är annorlunda och har en mycket högre energinivå.

Ryssarna rapporterar förändringar som spelas in i rymden som aldrig har sett förut. Vi kan inte kontrollera uppgifterna "för vissa," men vi vet att den vetenskapliga organ rapporterar att det är verkligt, och att en doktor Dmitriev gör huvudet den här kroppen. Dessutom har jag varit personligen före den ryska National Academy of Science, i Moskva. Talar för Akademin i Sibirien, säger Dr Dmitriev att effekterna redovisas nedan har observerats (dessa är inte citat från Dr Dmitriev, men utdrag ur hans rapport).

Förändringar i framkanten av heliosfären.
Solen själv har ett magnetfält, och att magnetfält skapar en "ägg" runt solsystemet som kallas "heliosfären." Heliosfären är formad som en tår, med den långa, tunna änden av nedgången pekar bort från i vilken riktning vi ska resa. Ryssarna har tittat på framkanten av denna heliosfären, och de har observerat glödande, upphetsad plasma energi där.

Solens heliosfären brukade vara 10 astronomiska enheter djupa (en astronomisk enhet är avståndet från jorden till solen, cirka 93 miljoner miles) - 10 astronomiska enheter var "normala" tjocklek av denna glödande energi som vi brukade se på främre delen av solsystemet.
Idag, säger Dr Dmitriev att glödande energi är nu 100 astronomiska enheter djup.

Den ryska National Academy of Sciences ger oss inte en tidslinje, men förändringen från vad som var känt och accepterat att det är nu är en 1000-procentig ökning! Och ryssarna säger att denna förändring i solen förändrar hur planeterna fungerar och vilken typ av liv de kunde stödja de rapporterar även - men inte förklara - att DNA spiralen själv förändras. De anser att en fortsatt expansion av heliosfären småningom kommer att ta oss till en ny nivå av energi, att det förmodligen kommer att bli en plötslig expansion av de grundläggande harmoniska våglängder som solen avger när den strålar energi ur sig själv och att denna ökning av energi utsläpp kommer att förändra grundläggande natur hos all materia i solsystemet Det är en ganska djärvt uttalande, men det är följt av data att backa upp det.
(Forskare vid Cambridge University säger att de har sett fyra-strängat DNA i mänskliga celler för första gången. Den berömda "molekylen av liv", som bär vår genetiska kod, är mer bekant för oss som en dubbelspiral. )

Fem av planeternas atmosfär förändras och jordens måne förändras.
När USA landade på månen 1969, fann det ingen atmosfär. Sedan dess har jordens måne fått en allt mer växande  atmosfär som inte fanns tidigare, som består av en förening som Dr Dmitriev refererar till som "Natrium." Detta nya stämningen är nu 6.000 kilometer djup.

Jordens atmosfär i de övre nivåerna bildar HO gas som inte fanns tidigare. Det är helt enkelt inte existerade i den mängd som den gör nu.  Ryssarna säger att det inte är relaterade till den globala uppvärmningen och det är inte relaterade till CFC eller utsläpp fluorkol eller något sånt. Det bara dyker upp.
Mars atmosfär blir tydligt tjockare än den var innan. Sonden Mars Observer förlorade 1997 en av sina speglar, som orsakade den att krascha. Detta hände eftersom atmosfären var ungefär dubbelt så tät som NASA hade beräknat. I grund och botten var vinden och motståndet på den lilla spegeln så högt att den blåstes rätt av.

Atmosfärerna hos Jupiter, Uranus och Neptunus har också förändras, enligt ryssarna, vilket de inte kan förklara.

Ljusstyrkan för planeterna förändras.
*Venus visar en markant ökning i sin övergripande ljusstyrka.
*Jupiters energiska laddning har stigit så högt att det faktiskt är en synlig slang av joniserande strålning som är bildat mellan ytan av Jupiter och dess måne Io. Du kan faktiskt se den lysande energi i fotografier som tagits nyligen.
*Uranus och Neptunus också blir ljusare.
*De magnetiska fält förändras.
*Jupiters magnetfält har mer än fördubblats.
*Uranus magnetfält förändras - ingen förklaring.
*Neptunus magnetfält ökar.
Alla tre av dessa planeter blir ljusare, och deras atmosfäriska kvaliteter, säger ryssarna, förändras - men de förklarar inte vad som menas med detta.

Vad är verkligen häpnadsväckande, eftersom vissa människor här på jorden har väntat och förutse ett polskifte under en tid nu, är att ryssarna rapporterar att Uranus och Neptunus tycks ha haft de senaste polskiften. När Voyager II rymdsond flög förbi Uranus och Neptunus, den skenbara norr och söder magnetiska poler var sizably förskjuten från där den roterande stången var i tidigare inspelningar.
I ett fall var det 50 grader bort, och i det andra fallet var skillnaden omkring 40 grader.

Förändringar hos Jorden.
Låt oss tala om Jorden nu.
Ryssarna rapporterar två mer fakta: På jorden ökade den totala vulkanisk aktivitet 500 procent från 1875 till 1975, medan jordbävningen aktiviteten har ökat med 400 procent sedan 1973. Dr Dmitriev säger att jämföra åren 1963 till 1993, det totala antalet naturkatastrofer - orkaner, tyfoner, flodvågor, etc. - har ökat med 410 procent.

Jordens magnetfält har minskat.
Denna minskning började faktiskt 2000 år sedan, men minskningstakten blev plötsligt mycket snabbare 500 år sedan. Nu, under de senaste 20 åren eller så, har det magnetiska fältet blir oregelbunden. Luftfartsmyndigheter kartor över världen - som används för att låta flygplan att landa med autopilot system - har fått revideras hela världen för att de automatiska pilotsystem att arbeta.

(Detta är mycket lätt att kontrollera. Bara titta på en flygteknisk karta före 1990 för en viss City Airport, och sedan jämföra det med en nutida karta.)

I slutet av förra året, det arktiska istäcket på den exakta platsen för Nordpolen smält fullständigt för första gången i känd historia. Green Peace rapporterade att, i förhållande till vinterisen mönstret hade locket tidigare smälts över 300 miles mot polen och att i slutet av förra året både militära och civila fartyg kunde faktiskt gå direkt över Nordpolen. Det var vatten. Hittills, såvitt vi vet, har det aldrig funnits en tid där isen var mindre än tio meter tjock.

Däremot har Sydpolen en istäcke som är ungefär tre miles djup, och ändå stora isbitar fortsätter att bryta och smälta.

Vad händer?
Sedan 1900 har vi gått från att rida hästar till landningen på månen. Från att skicka brev med häst till bränning dem med omedelbar e-post, bildtelefon, och satelliter. På den negativa sidan har vi gått från stridande med primitiva vapen till atombomber och bioterrorism. Och kanske ännu mer påtagligt i 1900 jorden hade 30 miljoner arter, arter som ägde miljarder år att skapa.

Nu har vi mindre än hälften så många - färre än 15 miljoner arter.Och detta hände under 100 år: en geologisk ett ögonblick.
Om någon från en annan planet tittade jorden, skulle de säga att det var döende.
Men nu verkar något vara på gång som är bortom kontroll. I sin rapport ryssarna säger att det är samma typ av fenomen som inträffade när dinosaurierna dog ut "business as usual." - En tid som innebar en gigantisk förändring i jordens klimat och vädermönster, och en milstolpe i jordens förändring.

2 kommentarer:

 1. Det här har att göra med våran miljö problem.
  Ett tips på hur du kan få reda på varför det här händer är att ta en titt på dom enorma massor is som smälter på våran planet och sätter den i obalans.

  SvaraRadera
 2. Solen går alltid upp och ner i "nästan söder" på vintern. Och upp och ner i "nästan norr" på sommaren.
  Har ni nånsin sett solen gå upp i öster och ner i väster på midsommar eller julafton???
  Det gör den bara vid vår- och höstdagjämning.

  SvaraRadera