fredag 26 april 2013

Att beslå folket med lögner - "den ryska björnen" - för att föra in Sverige i NATO!

Man hotar nu med den "ryska björnen" och hur dåligt vårt lands beredskap och försvar är.

Helt klart kan vi nu se en organiserad "kampanj" i krigshetsande media och på sidor över internet där mörka krafter i samhället försöker skapa en rädsla hos folket för att svensken ska acceptera krigshetsarnas dröm....ett fullvärdigt medlemskap i krigsorganisationen NATO.Vår regering har ju redan sålt ut vårt land till NATO när det gäller övningar, bombningar i Norrland, övningar i Göteborgs skärgård och flygövningar över Vättern.

Det märkliga är att det hörs inget om de mängder av utländska militära flyg som upprepat varje vecka kränker vårt luftrum i Sverige och dumpar 1000-tals giftiga kemialier i sk "chemtrails" för att absorbera strålning från solutbrotten som är många och intensiva nu.

Jag återger här en kommentar från Facebook ang chemtrails och försöken att smyga in Sverige i den åt USA underhuggande krigsorganisationen NATO:

"Chemtrails är inga luftrumskränkningar! Det är ett avtal som Göran Persson har skrivit på. De har full rätt att både flyga och spruta. Där är vi sålda och kan inte klaga på högre ort. Men kommer det en mygga för nära svenska kusten då blir det bra reklam för att vi ska ingå i NATO! Allt enligt uträkning! Glöm aldrig att NATO är krigförande!"..
Läs mer här:
Alliansens NATO-bluff övertygar inte!

Ryssarna har nog riktigt roligt åt lilla Sverige och de krafter som försöker föra in oss i krigsorganisationen NATO genom att skylla på Ryssland, så roligt att man tom producerat en satirisk film om det hela som sänts i rysk television, se film nedan:

Här har du länken till YouTube om du vill se den ryska satirfilmen i bättre kvalitet:
https://youtu.be/cyPsqsH8I4M


Ett bra inlägg hämtat från navyskipper:

Ryska påsken igen!
Skriver i kväll ett tredje inlägg om "ryska påsken" då mediabevakningen och nyheterna i ämnet fortsätter att flöda samtidigt som nya uppgifter kommer fram.

Den mest uppseendeväckande nyheten levererar kollegan Antonsson då han framför uppgifter som varken SvD eller Försvarsmakten tidigare tagit upp. Uppgifterna gör gällande att en rysk Mainstay A-50 utrustad med störsändare (vilket förvisso inte är särskilt sannolikt då det är en flygburen radar, och inte ett flygplan avsett för att bedriva telekrig/störsändning) skulle agerat bakgrundsstörare under delar av flygföretaget. Om uppgifterna stämmer, vilket man dock bör ha ett kritiskt förhållningssätt till, så är det med stor sannolikhet väldigt unikt, och väldigt oroväckande. Har Ryssland genomfört aktiv radarstörning mot Sverige sedan kalla kriget?

Westerholm skriver i dag ett mycket läsvärt inlägg om dessa händelser och påstår indirekt att det skulle vara näst intill kriminellt att Silwer ljög för svenska folket och media om detta? Delar dock inte den uppfattningen då det är högst olyckligt att uppgifter som dessa läcker ut. Skulle Wilwer eller någon annan företrädare för Försvarsmakten stå i TV och erkänna att ja, den ryska störsändningen var perfekt för att slå ut radarn vid X och X? Nej, Westerholm, det vore oerhört oproffsigt att bekräfta om vi nu blev blinda under en begränsad tid den där påsknatten. Nu vet vi inte om de uppgifter som olyckligt läckt ut stämmer, och man får hoppas att ingen heller kommer att bekräfta detta i så fall.

Det som Westerholm däremot har helt rätt i är att Försvarsmakten gärna ger förskönande bilder till det politiska systemet varför det politiska systemet gör fel prioriteringar. Detta är ett mycket stort problem inom Försvarsmakten generellt sett där politiker vid förbandsbesök allt för ofta får en glättig presentation av allt bra förbandet lyckas göra, och allt för sällan om de uppenbara bristerna och problemen. Vilken förbandschef vill framstå som negativ?

För den som vill sova gott så kan man gärna läsa sagan om det svenska försvaret. Men var inte oroliga. Sverige har beredskap med JAS 39 Gripen dygnet runt, året om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar