torsdag 27 mars 2014

Amerikansk fraktpilot bekräftar: chemtrails är verkliga och leder till katastrofUtdrag ur artikeln:

"I sin roll som väderobservatör var han dessutom väl införstådd med de vilka omständigheter som krävs för att kondensstrimmor skulle uppträda. Nu började långa streck formas efter flygplanen när kondensstrimmor enligt fysiska lagar inte kunde bildas. Dessutom dröjde de kvar i luften, spred ut sig och förvandlades till ett mjölkaktigt dis som täckte den tidigare så blå himlen och klara bergen.
När de dessa vita tjocka streck började uppträda och de påstod att det bara var vanliga kondensstrimmor förstod jag direkt att de ljög. Atmosfären har en väldigt stabil uppsättning av parametrar för att bilda kondensstrimmor och det är dessutom ganska ovanligt! Att se en kondensstrimma komma ut ur ett flygplan som ligger kvar i timmar har inget som helst att göra med vattenkondensering.

NOAA och NASA börjar plötsligt prata om ”kvardröjande kondensstrimmor”

Till sin förvåning upptäckte han att såväl NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) som NASA förnekade att de nya tjocka strecken som efterhand bredde ut sig över himlen var något onormalt. De började i stället tala om ett nytt fenomen som de kallade ”kvardröjande kondensstrimmor” (persistent contrails)
De förklarade det nya fenomenet ”kvardröjande kondensstrimmor” med att atmosfären på något sätt hade förändrats. Det är förstås är rena struntpratet. Atmosfären har inte alls förändrats. Dessutom har moderna flygplan numera motorer som gör att det nästan är omöjligt att bilda kondensstrimmor. Det är ingen tvekan om att de försökte dölja något.

NASA har under senare år ändrat beskrivningen av olika förekommande molnformationer. Nu finns en helt ny lista på nya molnformationer som visar konstgjorda moln.
NASA och NOAA menar alltså att det helt plötsligt finns en ny grupp av moln. Intressant i sammanhanget är att dessa nya molntyper började uppträda samtidigt som man startade program för att manipulera vädret och efter att de många patenten registrerats. Sunt förnuft säger att många personer i maktposititioner ljuger!
Connell berättar också att när vi ser på satellitbilder i TV:s väderprognoser får du se en tvättad version där de onaturliga molndisen och väl synliga utlagda ränderna är borta. Det förklaras av att vädersatellitbilder numera kommer från några av världens största tillverkare av militär utrustning Raytheon och General Electric.
Menar du att militärindustrin kontrollerar majoriteten av den information som kommer från vädersatelliter i USA och andra delar av världen?
Ja, och media tillåter denna charad att fortsätta. I Europa och Sverige är det delvis NATO-plan som sprider ut dessa skadliga ämnen över oss. Resten sköts av vissa kommersiella civila flygbolag eller privata vädermanipuleringsföretag. Den svenska regeringen tillåter uppenbart detta över sitt eget territorium.

Sverige är intensivt besprutat

Connall flyttade till Sverige förra året. Han är chockad över vad han observerar eftersom han trodde Sverige var ett naturparadis där människor och miljöorganisationer var väldigt medvetna och låg i framkant i miljöfrågor.
Sorgligt nog visar det sig att det är tvärtom.

Sverige är så intensivt besprutat med kemikalier och tungmetallpartiklar i nanostorlek eller “chemtrails” och samtidigt så högt belastat med elektromagnetisk strålning från mobilmaster och trådlös teknik att det är något av det värsta han hittills varit med om:
Solen har knappt nått marken sedan tre månader tillbaka och de fortsätter att spruta över våra huvuden varje dag. Bara det att du kan känna att luften känns tung att andas och känna metallsmaken av det på tungan! Människor jag talar med får svår migrän, hosta och andningsproblem när sprutningarna är intensiva. I kombination med de höga nivåerna av mikrovågor från mobilmaster och radar kommer detta att leda till en folkhälsokatastrof."
Se även denna video från Timmele i Sverige:  https://www.youtube.com/watch?v=rbhdeTBCif8#t=42


3 kommentarer:

  1. Intressant artikel. Vet du om det finns någon i Sverige som tagit vattenanalyser för att bekräfta besprutningen? Man borde ju verkligen börja samla in prover från hela landet så att man kan få en bild av hur det ser ut. Om detta presenteras för media måste de väl ha svårt för att sluta blunda?

    SvaraRadera
  2. Hej, ser att du är engagerad i chemtrails som ju är ett förbannat otyg. Bariums metallföreningar absorberar mikrovågsstrålning och används därför att öka temperaturen för att kunna styra vädret. Man kör där med pulser i 5 Ghz området. Samma föreningar ramlar sedan ner på oss och påverkar organismen genom att vi har fullt med wifi etc runt oss. Ser att du har en hel del koll på eländet.

    SvaraRadera
  3. Nu har jag följt det här fenomenet i flera år. Sedan en tidig morgon i juni 2007. Jag såg att det kom 2 snabbt flygande plan från en riktning som inte var från en civil flygplats. Ett av planen flög senare ganska lågt så jag tydligt såg att det var ett militärplan som inte fanns i det svenska försvaret. Jag ringde senare upp försvars staben och fick höra att några gånger per år så fanns utländska stridsflyg i vårat luftrum.Men vad jag definitivt förundrades över var att deras utsläpp stannade kvar och dessutom spred sig och senare under dagen hade vi som en vit plastfilm över himlen. På den vägen är det. Numera har vi ju mest vita himlar. Vitblåa, vita eller vitgråa.Grupper runt om i världen har tagit blodprov, regnprover och jordprover som visar på höga halter av aluminium och barium!? En lustighet är ju att det finns forskare som tycker att just detta borde vi göra. Då för att styra klimatet. Men bara små begränsade tester påstås det att man har gjort.Så det här är elefanten i skyn som ingen ansvarig vill kännas vid.

    SvaraRadera