tisdag 17 februari 2015

Teorier finns i omlopp att chemtrails är aska från koleldade kraftverk. Miljoner ton sprutas i stratosfären.

Om det ligger någon sanning i detta alls, så stämmer väl med bevisen i nederbördsprover. Direktlänk till videon: http://youtu.be/F6r0GqbH9Os

3 kommentarer:

 1. 1992 blev jag svårt kvicksilverförgiftad!

  Jag var tvungen att sanera hela munnen, jag var också el-allergisk.
  1994 började jag så smått komma tillbaks till livet igen. Jag som hade haft svår migrän varje dag, hade inte ens vanlig huvudvärk. Det var ett tufft kämpande, och hade det inte varit för mitt starka hjärta så hade jag aldrig överlevt.

  Sedan Juli i år, så har vädret bara blivit snabbt sämre. Jag har reflekterat över himlen länge och aldrig skådat dess like. Ett grått stort täcke läggs över oss för att vi inte skall se vad som sker ovanför. Men tro mig, jag känner det.
  Det svider när jag andas in luften och jag smakar metall i munnen. Hur är detta möjligt då jag har plastlagningar. Men alla dessa som fortfarande har amalgam i munnen, känner inte så stor skillnad på smaken.
  Jag har smärtor i halsen, och när jag snyter mig har jag blod på pappret. Halsen känns som jag svalt metall.
  Min migrän är nu tillbaka, och jag kan endast vistas ute när vädret är bättre, och det blir ju inte ofta jag kommer ut då.
  Alla får knepiga influensor utan att förstå varför. Och så ska vi skyndas oss iväg o ta den lilla sprutan. Jag har aldrig tagit den, och det kommer jag aldrig börja med heller.

  Jag är allergisk mot alla sorts metaller, och detta är jag naturligtvis inte ensam om.
  Och sen så är det inget levande som mår bra av detta. :(

  När ska det svenska folket vakna egentligen???

  Monia.

  SvaraRadera
 2. Med anledning av inlägget ifrån 13 oktober 2015, undrar jag om inget har hänt i landet sedan dess? Eller har människor bara accepterat det som händer över deras huvuden? Själv har jag nu i flera veckoslut studerat himlen och dess aktiviteter. Vem ger tillåtelse till detta? Vem ska man ställa till ansvar? Jag vill faktiskt veta vad jag andas in.

  SvaraRadera
 3. Riktigt informativ blogg. Fortsätt med kampen det behövs fler som dig!!:)

  SvaraRadera