tisdag 24 juli 2012

Läkaren Mats Reimer - Chemtrails - Statens vakthund - Dagens Medicin - Lögner för desinformation

Läkaren Mats Reimer är sedan länge känd för att ingå i statens tjänst som "vakthund" för att försvara statens och näringslivets intresse.

Nu har makten kopplat in honom på chemtrails frågan för att bearbeta det sovande folket till en ännu djupare sömn i frågan, genom ett "förnekande" och avfärdande av en för ändamålet avlönad "beskyddare".I sin uppfinningsrikedom för att dölja sina brott mot svenska folket tar nu makten nästan desperat till "Dagens Medicin" för att lura och desinformera folket via sin "talesperson" Mats Reimer, och det är mer än ruggigt att man valt att gå denna väg för att dölja det som sker, Dagens Medicin lär nog tappa avsevärt av sitt naggade anseende när väl sanningen kommer fram till befolkningen.

Troligen vill man även nå ut till landets "självtänkande" läkare med ett "tyst budskap" att den läkare eller sjukvårdspersonal som ansluter sig till kampen mot pågående "vädermanipulation/geo-engineering riskerar att förlöjligas av kollegor och kanske stämplas som "paranoida".

Man ser här ett väldigt bra exempel på hur man använder sina verktyg (media) för att lura det godtroga folket och i detta fallet ge "kraft" bakom sina lögner med en läkares ord.Tyvärr skjuter sig läkaren Mats Reimer rejält i foten när han ger sig in i chemtrails-debatten och skämmer ut både sin egen person och Dagens Medicin. Mats Reimer ska syssla med sjukvård och inget annat.

Mats Reimer är även medlem i statens egen propaganda  organisation VoF (vetenskap och fortbildning) som är känt för att "tugga ner" motstånd och sanningar som kommer i dagen.

*Den modifiering av atmosfären som sker under kodnamnen "projekt Combine" (eu) och "projekt Clover Leaf" (USA) måste helt klart avslöjas för folket och stoppas innan oreparabla och permanenta skador uppstår i bla livsviktiga eko-system vilket uppenbarligen läkaren Mats Reimer hänsynslöst blundar för när han här tydligt sålt sig till makten och försvaret av deras intressen.


Vad blir nästa drag för att dölja det pågående brottet geo-engineering/vädermanipulering ?
"Hyra in" fler samvetslösa personer i statens "tjänst" för fler "trovärdiga" uttalanden ?

Här är lite av den smörja Mats Reimer vräker ur sig (säkert från färdigt manus) i Dagens Medicin:

 Flygplan lämnar kondensstrimmor efter sig på himlen när vattenångan i avgaserna blir till vattendroppar eller iskristaller i den kalla luften på hög höjd, ett vitt streck som i luft mättad med vattenånga kan hänga kvar länge efter att planet förlorats ur sikte. Är luften torr förångas däremot kondensen snabbare.
Mer eller mindre öppet paranoida personer har sedan ungefär 15 år tillbaka misstänkt att dessa vita streck inte är kondens utan att planen sprutar ut en eller annan kemikalie eller smittoämne för storebrors räkning. Att myndigheter, piloter, meteorologer med flera förnekar att kondensstrimmorna är något annat än just kondens ser bara chemtrails-förespråkarna som ännu ett tecken på den stora konspirationen.

Här är länken till inlägget i Dagens Medicin: http://www.dagensmedicin.se/blogg/mats-reimer/chemtrails---en-nygammal-konspirationsteori/


*Not.

I kategorin "vakthundrar och beskyddare" (controlled-damage) hittar vi även journalisten Clas Svahn (DN och UFO-Sverige) samt VoF (vetenskap och folkbildning) med många, många flera.


Dansk press tar upp ämnet med dom kraftiga luftföroreningar som råder på bla Kastrups flygplats där flera arbetare på plattan drabbats av astma, luftvägsbesvär, lungcancer med mera efter att ha andats in dom "ultrafina partiklar" som finns i höga halter runt flygplatsen.

Att även vanligt trafikflyg delvis deltar  i  det vansinnes projekt geo-engineering eller vädermanipulation råder det inget tvivel om, och det utförs högst troligt med "spetsat " jetbränsle (svavel, aluminium,mm) vilket lett till en katastrofal ökning av ultrafina partiklar på flygplatser globalt sedan minst 5 år tillbaks i tiden.

Tom i Köpenhamn har luftprover tagits vid Rådhusplatsen som uppvisar väldigt höga värde av luftburna ultrafina partiklar.Dansk press låter danska folket komma till tals om vad som sker på himlen:http://ekstrabladet.dk/minsag/article1779634.ece?utm_source=tiny&utm_campaign=tiny

Gå in på sidan och gör din stämma hörd och rösta (även i Danmark finns det givetvis också "bevakare" av systemet som dyker in med "anpassade" kommentarer till artikeln)*Please use this tool to translate from swedish to english: http://translate.google.com/#en/sv/

3 kommentarer:

 1. HUUUR bär sig de styrande, som beviljat denna giftspridning över vårt annars paradisiska land, åt för att tysta de mångtusentals journalister och andra mediamänskor som självklart vet om denna fasansfulla väderstyrning via giftspridning? Hotas skvallrande med tortyr, dödsstraff, eller bjuds de miljoner Euro för tystnad???
  Ngt.märkligt pågår!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror på det sistnämda...de gör allt för pengarnas skull......Fruktansvärt att tysta ner det som händer!!! Varför tas det inte upp mer via Tv-debatter?Det hade varit intressant att se en debatt med de som mörkar det och vad de har som försvar.

   Radera
 2. Kan vara så att det är debatt vi precis behöver i ämnet geoengineering, och Mats Reimer gör en bra insats för att skapa en polaritet, eftersom just polaritet, ger anledning till en motsatsposition. Han larvar till ämnet geoenginering/chemtrails så att ämnet blir känt. Tack för det. Fortsätt.

  SvaraRadera