tisdag 1 januari 2013

Dags för lite tillsatt virus & svininfluensa i chemtrails mixen ?

Då var det kanske dags att för Nato och USA att återigen blanda i lite biomarkörer så som virus & svininfluensa ( och även lite mykoplasma) till svenska folket i den chemtrailsmix man sprayar för att manipulera vädret och snabbare smälta av isen på bla Grönland.

Är det dags att gynna polarna inom läkemedelsbranschen nu ? Kanske dessa även är medfinansiärer i sprutningarna ?  Ska media som är fullt medvetna om vädermanipuleringen nu hjälpa till att skrämma upp folket ? Nya vaccinationsprogram på G så våra korrupta politikerna via Landstingen kan fylla fickorna på läkemedelsbolagen ? Tanken ligger nära tillhands med tanke på vad som skedde och som var kriminellt mot folket i södra Sverige 2011, se länk:  http://chemtrails-sverige.blogspot.se/2012/08/16-november-2011-en-ren-biovapen-attack.html

Det är ju en "perfekt" årstid att sprida sjukdomar från "ovan" då alla människor tar det för "naturligt" att det bryter ut små epidemier här och var, eller hur ?


Grova och totalt hänsynslösa miljöbrott begås ideligen runt Grönland och Island i syfte att manipulera vädret på norra halvklotet och för att smälta av isarna. Troligen utgår chemplanen här från Thulebasen och dessa sprutar kraftfullt oerhörda mängder av bla aluminium i luftströmmarna.

(klicka på bilden för att förstora den)


Nu ska Norska Petoro AS hjälpa Island att hitta olja i den områden (Jan Mayen) som haft upprepade skalv under det gångna 2012, skalv som med stor säkerhet utlösts med HAARP/Sonar för att kartlägga oljefyndigheter i jordskorpan. Frågan är om det är ett "tack" till Island för att man får använda isländskt luftrum för besprutningar och även isländsk mark för nödvändiga HAARP-anläggningar för väderstyrningen.


Satellitbilder hårdcensureras numera för att dölja den manipulering och rent kriminella miljöbrottsaktivitet som pågår vid Island.

(klicka på bilderna för att förstora)

1 kommentar: