söndag 12 augusti 2012

En ny typ av Contrail som dyker från ingenstans. Del 1


OBS ! Detta bör läsas av alla ! Det gäller även just dig ! Det sker även över vårt land nu och är högst aktuellt.

En rapport från en amerikansk källa.


En ny typ av Contrails som dyker upp från ingenstans. Del 1

En blå himmel visar dem allra bäst. Ibland sprutas dom av silverfärgade, men ofta av vitmålade stora ombyggda luft-tanknings plan som vävde breda vita plymer i skyn , som i stället för att snabbt försvinna som normala contrails (klassiska avgasspår från jet ) dröjde dessa kvar i timmar på himlen.

Ofta blev himlen helt grådisig och igenmulen efter, trots prognoser om soligt väder. Sedan 1998 har militära och civila luftfartstjänstemän insisterat på att spåren är bara "kondensstrimmor", men konstigt nog reagerar folk, ibland har tom trafiken stannat upp för att beskåda himlen och man kunde se familjer utanför sina hem för att fotografera dessa exakt placerade gallermönster över himlavalvet och perfekt gjorda "X" (kryss) och alla myndigheter fortsätter envist att hänvisa till "normal flygverksamhet."Men många iakttagelser ägde rum långt från navigeringspunkter och etablerade luftrutter med stora avvikelser. Sedan när till exempel, hade "regelbunden normal flygtrafik" plötsligt uppvisat mättade himlar i veckor ? Bara för att plötsligt upphöra, så att en normal blå himmel visar sig igen, för att sen börja om igen någon/några veckor senare?
Piloter, poliser, tidigare militärpersonal och tusentals andra observatörer berättade att de aldrig hade sett så många spår efter flyget på en gång, ofta på höjder under vilka kommersiella jetplan sågs lämna några contrails alls.
Berättelser från ögonvittnen över hela USA:

• "Jag har bott här i 26 år aldrig sett detta antal contrails på en gång."

• "En morgon såg jag så många jag nästan körde av vägen. De "kryssade" över hela himlen, massor av "X"-och parallella linjer. Definitivt inte en normal flygtrafik. "

• "De såg ut som om de lekte tafatt där uppe. Fullt med strimmor och det är inte passagerarplan. "

• "Vi brukar överflygas av regelbundna flygningar , men detta bröt dock mot alla regler, eftersom dessa mönster genomkorsad varandra över ett dussintal gånger. "

• "Dagen gryr och sedan kommer dom, från öster, i en solfjäderformad spridning av spår. Vid middagstid, eller tidig eftermiddag blir sedan hela  himlen stadigt igenmulen. Jag är en pensionerad pilot. Jag ser tydlig skillnad på en Chemtrails och Contrails ! "Contrails eller Chemtrails

Längs hårt trafikerade jetrutter kan cirrusmoln bildas runt partiklar av jetföroreningar. Med mer än 62 miljoner kommersiella och militära flygningar som sker varje år under i bara USA , så säger forskare och förklarar att föroreningar och fukt från så många jetmotorer har ökat molntäcket med så mycket som 5% sedan jetåldern tog fart.

Men dom Federala flygmyndigheterna uppger att flygplanens kondensstrimmor från motorerna brukar normalt försvinna inom 50 sekunder, ungefär liksom kölvattnet bakom en båt
.
Contrails bildas när varma, fuktiga avgaser tillfälligt kondenseras i stratosfären till iskristaller i stripiga spår, ungefär som dina egna andetag under en kall vinterdag. NASA förklarade att "contrails bara bildas vid mycket höga höjder (vanligtvis över 8 km) där luften är extremt kall (runt -40 ° C). Om luften är väldigt torr, bildas inte några contrails bakom flygplan. Cirrus molnbildning förväntas inte ske med en relativ fuktighet på mindre än 70%.


Den nya epidemin

Contrails gör inte människor sjuka. Men många blev sjuka inom några timmar efter chemtrails exponeringar. Beroende på ålder, allmäntillstånd och immunitet, uppvisas symptom som : andningsbesvär, torr rethosta, huvudvärk, näsblod, astmaliknande attacker, nackstelhet och värkande leder, ryckningar (tremor) i ögonlock, yrsel och oförmåga att koncentrera sig eller komma ihåg enkla saker.
Ofta börjar besvären uppvisas inom 24 timmar. Ibland åtföljs dessa "influensaliknande" tillstånd också av feber.
Lunginflammation, hjärtproblem och till och med död åtföljs i många fall. Eftersom iakttagelser av kraftiga ökningar av dessa sjukdomar med början 1998, och vidare observationer under år 2000 rapporterade sjukvården om veckor av "epidemi" liknande nivåer av dödsfall från influensaliknande sjukdomar, lunginflammationer, och plötslig hjärtsvikt.


 Eftersom inga prover tagits från dessa höga höjder där "chemtrails" sprutas , ej heller har det någonsin samlats in och analyserats, kan inte vetenskaplig kopplingar mellan chemtrailssprutning och dessa sjukdomar fastställas med säkerhet .

MEN i relation med en ytterst betänkligt mängd ökande av sjukfall som kraftigt ökade på sjukhus efter tunga "spraydagar" över hela USA, till nästan det DUBBLA mot normala toppar under en influensasäsong , även i stater som rapporterade in bara "milda" utbrott av influensaliknande tillstånd.

De första rapporterna om en utbredd och intensiv chemtrails verksamhet kom i november 1998. En legitimerad sjuksköterska körde norrut i Michigan. Hon berättar: "plötsligt bildas det långa vita streck på himlen ". "Det verkade som om någon tog vit färg på sina fingrar och från norr till söder drog sina fingrar över hela himlen. Dessa contrails var jämnt fördelade och de täckte hela himlen!"När hon är klar med sitt hembesök ca 45 minuter senare, kom sköterskan ut för att få se hela himlen som nu var vit. Inom 24 timmar blev hon sedan mycket svag och febrig. Hennes astma började göra sig påmind.
Hennes patienter, vänner och familjemedlemmar uppvisade samma symptom på samma gång, samtidigt som det lokala sjukhuset rapporterade att sjuksköterskor och läkare klagade högljutt över att "vara extremt överbelagda med patienter som diagnostiserats för andningsproblem."

I mitten av december, var Florida sjukhusen överfyllda. I Raleigh, North Carolina, på Durham regionsjukhusets mottagning skedde en ökning från 184 patienter per dag till 247.

Det var tvunget att hänvisa inkommande patienter till andra mottagningar. Två dagar senare rapporterade Philadelphia Daily News att akumottagningarna var överfulla med patienter i korridorerna på West Jersey Hospital . Man berättade : "det var som att en våg av luftburna sjukdomar drabbat hela området samtidigt".

25 Januari 1999 var det 24-timmars väntetid för att komma in på sjukhus i New York och många andra stater. Följande dag, rapporterade lokala TV-stationer i San Francisco att akuten var så överfulla med "influensaliknande" och att ambulanserna inte räckte till.

Tre dagar senare, berättar en person från Portland på radion att de varit på sjukhuset i Portland och hade fastnat på akuten med människor som kom in i vågor,  "det verkar som alla kom med något symptom. Min fru och jag såg några regnbågsfärgade moln under gårdagen. Vi kallar dem Chem-moln.


I Bakersfield, Kalifornien var det en annan chemtrail iakttagelse. Under tung chemtrail aktivitet i början av februari 1999 skrev en bosatt : "Milde himmel ! Det har varit på alla nyheter om sjukhusinläggningarna överfulla akutmottagningar, etc. Jag undervisar vid Södra Bakersfield High School och jag har aldrig sett så många barn med astma och bronkitis."I Austin, Texas, en man som är gift med en sjuksköterska, tog deras sex år gamla dotter till butiken. På parkeringen pekade hon mot himlen och sa: "Titta pappa, det är "katt och råtta lek på himlen."

Han tittade upp och såg ett "jättemönster av stora contrails. Fyra av dem korsade i en perfekta "kryss". Strax efter denna observation, bad lokala sjukhus hans fru och andra sjuksköterskor att arbeta extraskift. Det fanns inga tomma sjukhussängar i city. Efter tung chemtrail aktivitet i Chandler, Arizona, berättar en bosatt att: "läkarens kontor och sjukhuset var helt packat nästan hela veckan, och en av sköterskorna jag talade med sade att de inte visste vad som var för fel på alla."Den 31 januari berättade en läkare i Lake Havasu för pressen om "ett namnlöst oidentifierat virus som skickar minst 10 patienter per dag till hennes mottagning, men laboratorietester visar endast ett fåtal lider av typ A eller andra identifierbara stammar av influensa. "I Castle Rock, Colorado: "Den akuten var överfylld med folk och receptförskrivningskön för mediciner gick ut genom ytterdörren. En kvinnlig läkare sa till en patient: "Du behöver inte säga något, men vi kan inte göra något. Hon sa "din sjukdom kan faktiskt komma att pågå i upp till tre månader."

Internationellt rapporterat om observerade chemtrail och plötsliga sjukdomsutbrott var inte bara begränsat till USA. Den 27 januari 1999 var en man som bor nära Birmingham, England ute på en promenad runt 04:45. "Himlen var klar och solen var uppe", rapporterade han. "när jag tittade upp såg jag spår i formen av ett " X' på himlen och ett stort flygplan.


Detta flygplan flög mycket lägre än normala kommersiella flygplan som jag normalt ser, och jag såg det tydligt flyga för att bilda ett distinkt "X" på himlen. Andra "X" och spår videofilmades över London, och en bilförare stirrade som besatt på en konstig "på sin vindruta, som till synes kom från ingenstans. Han insjuknade nästa dag. Många andra hade nu redan insjuknat.

Den 7 januari, 1999 rapporterade BBC att 97,100 människor i England och Wales hade insjuknat med influensaliknande symtom på en enda vecka. Utbrottet översvämmade sjuktransporter och på akutmottagningar. Läkare som normalt skulle få 1200 samtal per månad, fick 1000 samtal på bara en dag!

Många fall hade dödlig utgång. BBC rapporterade att 8.100 människor oftast äldre, dog av plötsliga och svåra övre luftvägssjukdomar under den sista veckan i december och de två första veckorna i januari 1999, dubbelt upp mot normala antalet influensadödsfall. Kylbilar användes för att transportera alla liken.

Mindre än två veckor senare i Akron, Ohio rapporterade en bosatt:"sprutningarna ovan vårt hem syns nu längre och bredare. Hur länge kan detta pågå ? Våra barn kommer med in med halsont, lung och övre luftvägsbesvär ,och allehanda konstiga krämpor".

Det var inte en vanlig influensa som bröt ut den den veckan. 1999 rapporterade CDC om "dödsfall av influensa och lunginflammation" genom ett urval av 122 städer som nu var på epidemiska nivåer för tredje veckan i följd. CDC: s definition av influensa utbrottet påstods ingå i normala kriterier för "influensaliknande sjukdom "


 Men labbtester för normal influensa uppvisade bara negativa svar. Robert Page, chef för Chemung County Health Department i Elmira,York, sade till journalister:

"Vi vet att det finns en hel del av denna sjukdom, men tester visar att det inte är influensa." MD för Amerika berättade för New York Times och andra tidningar "Detta är den värsta krisen jag har sett." "Vi har folk dubbel-och trippel-parkerade i korridorerna på bårar." "Andningsvägsbesvär och gastrointestinala sjukdomar fyller upp våra sjukbäddar." "Det var överraskande för mig hur snabbt sjuka de blev " "Den ökade luftvägsinfektioner inte kan bero på influensa." "Vi har sett många fall som du normalt inte kan klassificera som influensa." "Vi vet inte vad det är eller varifrån den kom.

Misstänkta Dödsfall Från Chemtrails

Liknande rapporter och många plötsliga dödsfall verkade också att följa i chemtrailssprutningarna.
En kvinna från Russell Springs, Kentucky, "min farbror som alltid har varit frisk, fick åka till sjukhuset eftersom han inte kunde andas. Jo, han dog sen på sjukhuset. Han var inte ens sjuk! " I en annan misstänkt chemtrailssprutning berättas, "Fru Betty Marlin och fru Pricilla Cisneros dog båda plötsligt av lunginflammation som tog dem så snabbt att familjemedlemmar inte ens hade tid att samla ihop sina familjer. "

Från Utah, en annan kvinna skrev: "Vi har haft en ovanligt mild vinter här med varma soliga dagar, och torrt klimat. Inte den sortens väder du skulle associera med en så omfattande lunginflammations epidemi. Med några veckors mellanrum, dog mödrarna till två av mina närmaste vänner. Båda dog av en sorts lunginflammation som drabbade dem så snabbt att det inte ens fanns tid att ens förbereda familjemedlemmar."

Influensaliknande symptom återkommer och sprider sig

En influensa-liknande pandemi år 1999-2000 var en direkt upprepning av föregående års plåga. En upprörd pappa till drabbade barn i Salt Lake City säger, "om det var ett virus som de säger, varför bröt det plötsligt ut inom 24 timmar varje gång flygplanen sprutat, och påverkade så många människor på samma tid? Och om detta var ett virus som de säger, varför är det ingen som har kunnat definiera vilken typ av virus det är? När jag först tog min son till sjukhuset, var det som om de förväntades att de skulle översvämmas av sjuka barn !"

Den 3 December , 1999. En rapport från en observatör i Cobb County i Atlanta, Georgia storstadsområd. Vi har haft tunga Contrail sprutning här denna veckan. Den gångna torsdagen, körde jag från Atlanta till Nashville. Det var tunga chemtrails i "X" mönster, liksom några mer cirkulära mönster typ hela vägen. Det var den absolut tyngsta sprutning jag har sett i år, och under så utbrett område!


I Dalton, kunde man faktiskt se att det hänger i luften ända ner till marken. Jag har haft ont i halsen, trötthet och massor av muskelvärk och smärtor sedan jag kom hem. Även många av de människor jag känner i Atlanta är också sjuka med samma typ av symptom.

På lokala kvällsnyheterna här i Atlanta (Kanal 2-ABC ) visade meterologen Glen Bums, tidsförskjutnings fotografering av contrails över Atlanta. Allt han sa var, "och vi har en hel del av flygaktivitet i Atlanta"! Han visade upp ett "X" mönster över Atlantaskyn och sa "Vill du titta på det? Det ser ut som ett luffarschack-bräde där ute!


Under veckan fram till jul 1999, inträffade kanadensiska utbrott i Vancouver, Edmonton, Calgary, Regina och Ontario. Montreal General Hospital var tvungen att sätta 34 av sina akutrums patienter på bårar i korridoren, medan Royal Victoria behandlade 21 patienter direkt i sina korridorer.

I Toronto, där tunga chemtrailen också observerades, fick 21 av 25 sjukhus stänga sina överfulla akutmottagningar. Denver barnsjukhus fick in mer än 250 barn på sin akut på en enda dag, medan Peterborough Regional Hospital fick en rekordstor mängd av 307 patienter. I Saskatchewan, berättade sjuksköterskor inom unionen i CBC om den medicinska situationen , "den var så allvarlig att sjukhuset inte skulle ha kunnat hantera en enda trafikolycka tex".

Fortsättning följer..
2 kommentarer:

  1. Detta är ju förfärligt...vad kommer sen??? Och så har de mage att skylla på svin och fågel influensa...

    SvaraRadera
  2. Ja, detta är en fruktansvärd utveckling. En sak är säkert. Med denna giftspridning så ser jag att dom vill utplåna allt levande på denna jord. Varför? Ja, det undrar jag med. Prover har tagits i jorden och resultatet är att de har funnit mängder av gifter. Med resultat av det vi odlar och äter, grönt eller kött så får vi i oss detta. Självklart så resulterar det till olika sjukdomar. Vad kan vi göra? Protestera? Avsätta de som regerar? Ja, men då måste folket slutas samman. Förslag från några?

    SvaraRadera