onsdag 18 juli 2012

Bedragarna gör allt för att lura folket. SR.se - SMHI - vädermanipulering

Makten vet inga gränser längre i sin bedrägliga desinformationskampanjer till det sovande folket som varken ser vad som sker/skett på himlen eller reagerar på kall sommar med mängder av nederbörd.


Makten använder sig av sina maktverktyg för att i vanlig ordning lura folket, bla har man startat upp ett "väderprogram" som kallas "CIRRUS" i Sveriges Radio P1 för att verka trovärdiga och låtsas som allt är normalt.
Nedan ett utdrag ur desinformations kampanjen:

"Även i år är det många lyssnare som hör av sig med frågor kring varför SMHI har delat in Sverige i just de områden de har valt. Flera har också förslag på andra områden. En del tycker också att det är svårt att förstå till vilket område man hör i väderprognoserna. Eftersom det kommer så många frågor om detta, hinner vi inte svara på alla frågorna i programmet. Vi har tagit upp ämnet i tidigare program och här kan du höra vad meteorolog Erling Brännström på SMHI svarade då om indelningen."

En länk till sidan:  http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3188


Man har till och med fräckheten att be om läsarbidrag i sina bedrägliga avsikter att söva folket allt djupare att "allt är normalt"
(bild från SR.se "CIRRUS" läsarbidrag)
Kära svenskar ! Det pågår geo-engineering, vädermodifikation för fullt, man vräker ut aerosoler för att styra vädret, man har byggt anläggningar för att värma jonosfären för samma ändamål, allt annat är lögn ! Socialdemokraterna godkände allt detta bakom sovande folkets rygg 2001.


Du kommer att få se massor av"nya" molntyper, formationer som aldrig funnits innan, du ser idag moln på moln....allt i spåren av manipuleringen av vädret.


SMHI har fullt upp att döpa alla "nya" moln med det ena namnet värre än det andra, fantasin tycks inte ha några gränser när det gäller att lura sitt folk.

Ta fram gamla fotoalbum, filmer, böcker ,mm och studera hur himlen såg ut förr...så ser du vad som hänt.

1 kommentar:

  1. Jag tror inte att det kommer att bli någon ändring på detta förrän alla samlas och gör upplopp,som typ Island/Frankrike/alltså ta i med hårdhanskarna,men det är vad jag tror det,,(tror inte jag skulle få många med mej)

    SvaraRadera