söndag 22 juli 2012

Svensk media sämst i hela västvärlden ! Sluta köpa tidningarna !

Varsågod Svensson ! Nu behöver du inte undra längre varför inga sanningar kommer fram i vårt land eller varför ansvariga i Sverige inte ställs tillsvars för den landsomfattande miljöförstöring via chemtrails-aerosol dumpningarna som sker av utländskt flyg som upprepat kränker vårt luftrum.

Länk till reportaget: http://www.friatider.se/svensk-media-ar-samst-i-hela-vastvarlden*Please use this tool to translate from swedish to english: http://translate.google.com/#en/sv/


En fd journalist i Stockholm, numera pensionerad, har efter sin pensionering öppnat munnen och berättat hur svensk media styrs upp av USA.

Han berättade följande att ända sedan Bengt Dennis dagar som chefsredaktör på Dagens Nyheter har det varit praxis att chefsredaktörerna 1 gång i månaden är på besök på Amerikanska Ambassaden i Stockholm, där direktiven läggs upp för vad som får skrivas och vad som inte får skrivas och hur saker och ting ska skrivas...(detta förfarande sker än idag) han berättade att USA har otroligt stort inflytande över svensk press och media.

Han berättade också att just nu är all svensk media ett instrument för att "krigshetsa" åt USA i Syrien och Iranfrågan och med att smyga fram en bild till svenska folket om fördelarna med ett Nato-medlemskap...även här åt USA..

Bengt Dennis utsågs till chefredaktör för Dagens Nyheter 1981. Året därpå var det regeringsskifte och Olof Palme blev statsminister. I samband med att Palme utsåg ministrar till sin regering utnämnde han Bengt Dennis till riksbankschef. Valet stod mellan Bengt Dennis, Aftonbladets chefredaktör Carl Johan Åberg och Per Vinde.

Det var Kjell-Olof Feldt som föreslog Dennis. De hade arbetat nära varandra när Dennis före arbetet på DN varit statssekreterare i Handelsdepartementet under föregående period då socialdemokraterna varit i regeringsställning.


Den fördummande journalistiken och dess effekter : http://www.dsm.nu/duopolister.pdf


 

 


1 kommentar: